Mikro Myter 21

21. februar
Denmark256


Herkules
Jeg finder mig ikke i det, siger manden vredt, åbner sin bærbare og sætter sig ved bordet i bibliotekets udlån. Det er ham, bodyfyren med tatoveringerne. Jeg skal til at henvise ham til de frivillige IT-hjælpere, men hans blik og en tatovering på overarmen med ordlyden ‘Fuck the System’ får mig på andre tanker. Du er sådan en, der ved alt muligt, siger han insisterende. Jeg trækker lidt på det, men han lytter ikke. Han kører hånden over sin isse med en irriteret bevægelse og vender skærmen mod mig. Fortæl mig så:
Hvorfor er mit Candy Crush blevet nulstillet?
#februaryfiction

United-Kingdom-flag-256

 

Hercules
I won’t stand for it, he says, opens his laptop and sits down at the table in the lending department. It’s him, the Bodyguy with the tattoos. I am going to tell him I’m busy, but his look and a tattoo on the upper arm with the words ‘Fuck the System’ makes me think again. You are a guy who knows everything, he says insistently. Well, I say hesitatingly, but he doesn’t listen. He runs his hand over his crown with an irritated gesture and turns the screen towards me. Now tell me: Why has my Candy Crush been reset?

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *