Mikro Myter 25

25. februar
Denmark256


Just to hide in death awhile
Jeg er død, men jeg kan ikke huske hvordan. Min erindring er tåget. Ligesom landskabet. Så jeg sidder eller står eller bevæger mig i cirkler. Tiden føles hverken lang eller kort, og jeg har ingen anelse om, hvad jeg venter på. Det har ingen betydning. Min mund smager af jord, og i det fjerne kan jeg høre nogle hunde, der gør. Jeg er tom nu, bortset fra et enkelt glimt. Et simpelt minde, der pludselig dukker op. En lampe i mørket, skarp og dragende, som en bavne i natten. Jeg flakser hen mod den og alt er godt.
#februaryfiction

(Inspiration: The Mercy Seat af Nick Cave and the Bad Seeds)

United-Kingdom-flag-256

 

Just to hide in death awhile
I am dead, but I can not remember how. My recollections are foggy. Like the landscape. So I sit or stand or move around in circles. The time feels neither long nor short, and I have no clue what I am waiting for. It doesn’t matter. My mouth tastes of earth, and in the distance I can hear dogs barking. I’m empty now, except for a single glimpse. A simple memory, which suddenly appears. A lamp in the dark, sharp and alluring, as a beacon in the night. I flutter toward it and all is well.

(Inspiration: The Mercy by Seat Nick Cave and the Bad Seeds)

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *